top of page
Achtergrond banner.png
Plan tot Planning logo transparant high
Totaal Plan tot Planning krijtmuur.jpg

met plan tot planning krijg jij: 

 • Structuur in sales- en marketing activiteiten. 

 • Inzicht in je (potentiële) doelgroep.

 • Opvolging zodat jouw marketing écht wordt uitgevoerd. 

 • Aansluiting van jouw marketing bij de bedrijfsdoelen.

 • Meer omzet met marketing.

 • Een advies in wie er met marketing aan de slag moet.  

 • Acties met margerijke producten & diensten. 

 • Inzicht in je organisatie met de QuickScan.  

 • Een marketing plan met realistische doelstellingen. 

 • Een marketing planning die ervoor zorgt dat jouw marketing werkt. 

 • Het levendig houden van jouw doelstellingen met de krasposter. 

 • Incentives bij het halen van de marketingdoelen. 

DE PLANNER.

DE PLANNEr.

Na meer dan 10 jaar als marketeer in dienst te zijn geweest bij zowel BtB als BtC bedrijven heb ik mijn ervaringen en ideeën vormgegeven in een eigen onderneming: Plan tot Planning.  Ik maak marketing graag makkelijk voor bedrijven, hou de helikopter view en denk in creatieve oplossingen. Dit doe ik niet alleen. Met "Part of the Plan" verzamel ik enthousiaste marketing experts om mij heen om de acties en campagnes verder uit te voeren. 

 

Na mijn bachelor aan de Hotelschool Maastricht heb ik cum laude mijn Master International Business - Strategic Business in Maastricht behaald met een thesis over loyalty programma's. Met het volgen van marketing opleidingen (Nima B) en door het geven van marketing- en sales lessen (TIO - HBO) hou ik mijn marketing kennis up-to-date. 


Nieuwsgierig naar wie ik ben? Ontdek de uitkomst van mijn 'persoonlijke QuickScan' of plan een afspraak. 

Ondernemend
Ondernemend

In de 10 jaar marketing ervaring heb ik mij in allerlei marketing vlakken verdiept en ontwikkeld om hiermee nu bedrijven te helpen met het makkelijk maken van marketing. Reizen doe ik graag, ik heb al veel gezien maar er valt nog zoveel meer te ontdekken. Een persoonlijke customer journey waar ik naar uit kijk.

press to zoom
Betrouwbaar
Betrouwbaar

Betrouwbaar en ..snel! Ik kom mijn afspraken na en lever wat ik beloof. Transparante prijzen waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Na de QuickScan ontvang je binnen 30 werkdagen een Plan & Planning.

press to zoom
Vasthoudend
Vasthoudend

Als ik ergens aan begin, bijt ik mij erin vast en zorg ik dat het 100% naar wens wordt opgeleverd. Loslaten is voor mij geen optie. Oftewel "Stick to the Plan".

press to zoom
Creatief
Creatief

Café staat er niet voor niets, ik ben jarenlang werkzaam geweest in de koffiebranche en begin de dag ook niet zonder wat kopjes espresso. Ik maak plannen graag visueel middels bijvoorbeeld zakelijk tekenen, grafieken en infographics, geen ellenlange tekstdocumenten dus voor de klanten van Plan tot Planning. Praktisch en toepasbaar!

press to zoom
Daisy
Daisy

Daisy van Willigen, 34 jaar, een gedreven, enthousiaste marketeer die gaat voor resultaat.

press to zoom
Gevarieerd
Gevarieerd

Recht toe en recht aan, je weet wat je aan mij hebt. Ik ben bij een grote variatie aan bedrijven werkzaam geweest, zowel als consultant als vast in dienst binnen. Bedrijven B2C en B2B georiënteerd met de focus op online, offline, extern of intern, zowel sales als marketing gedreven. Overigens ben ik ook dol op pittige gevarieerde curry's met bij voorkeur garnalen.

press to zoom
Winnaar
Winnaar

Gamification in marketing, ik ben er dol op. Zo creëer je verbinding en enthousiasme. Daarnaast streeft iedereen hierdoor naar het maximale gezamenlijke resultaat. Ook op de tennis- & padelbaan streef ik overigens altijd naar winst.

press to zoom
Overzicht
Overzicht

Ik sta erom bekend dat ik losse eindjes aan elkaar knoop, dit samenvat en hier beknopte plannen en planningen voor schrijf. Graag vertaal ik de theorie door naar de praktijk. Wat een goede basis & onderbouwing is altijd van groot belang. Ze steken altijd met kop en schouder overal bovenuit en houden ervan om anderen om zich heen te hebben. Niet voor niets heb ik er ooit vanuit CWS één geadopteerd.

press to zoom
Resultaatgericht
Resultaatgericht

Als ik ergens aan begin maak ik het af en wil ik resultaat boeken. Een Plan zonder meetbare resultaten of een start zonder einde, is voor mij geen optie. Zo rondde ik mijn master Strategic Marketing ook cum laude af.

press to zoom
bottom of page