top of page
Screenshot 2022-05-31 at 12.39.32.png

MARKETING UITVOERING

a DREAM WITHOUT A PLAN IS JUST A WISH.

Dankzij onze Part of the Plan hebben wij een groot aanbod van marketing experts,  DTP’er, tekstschrijver of website developer. Of experts op het gebied van klantbeleving en klantreis. Kwaliteit zonder dat jij er omkijken naar hebt!

Wat levert het jou op?

De juiste experts voor jouw marketing & sales.

Experts aangestuurd door Plan tot Planning.

Experts die jouw medewerkers meenemen in het proces.

image00009.jpeg

Marketing uitvoering toegepast bij.

Ontdek wat mogelijk is, Neem contact op!

Part of the plan.

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. 

Plan tot Planning_Part of the Plan_Marketing netwerk.png

Part of the plan.

Vanuit Plan tot Planning verzamelen we marketing experts om ons heen om marketing bij bedrijven écht te laten gebeuren! In vier stappen: quickscan, marketingplan, marketingplanning en actie maken we marketing voor bedrijven makkelijk. 

 

Voor de vierde stap "Actie" en dus de uitvoering van marketing werken wij samen met masters in marketing. Experts in hun vakgebied die daarnaast gaan voor resultaat, zich houden aan afspraken en zich kunnen inleven in de opdrachtgevers. Samen met de opdrachtgever bekijken we (eventueel na het samen ontwikkelen van het plan en de planning) wie het beste de uitvoering van de acties kan doen. Dit kan komen te liggen bij medewerkers en bestaande relaties van de klant of door het netwerk vanuit Part of the Plan.

 

Ben jij een marketing experts en wil je je graag aansluiten bij Part of the Plan? Meld je aan en wij nemen contact met je op! 

bottom of page