top of page
Screenshot 2022-05-23 at 12.45.44.png

MARKETING cOÖRDINATIE

without coordination there can never be progress.

De juiste mensen op de juiste plek. Medewerkers of zzp’ers, wij zorgen dat marketing echt gebeurt, én met resultaat. Van evenement tot website lancering. Van marktanalyses tot het enthousiasmeren van jouw interne organisatie. 

Wat levert het jou op?

De zekerheid dat de marketing wordt uitgevoerd.

Betrokken experts die altijd zorgen voor het beste resultaat.

Altijd inzicht in lopende projecten.

Teamwerk

MARKETING Coördinatie met ervaring.

Ontdek wat mogelijk is, neem contact op!

Part of the plan.

Vanuit een marketingplan en planning komen acties, die uiteraard door (meestal) meerdere personen uitgevoerd moeten worden. Hoe jij ervoor dat marketing echt gebeurt?

 

Dit doen wij door jouw marketing te coördineren. Kom je mensen tekort om marketing goed uit te kunnen voeren? Met Part of the Plan bieden wij hiervoor de oplossing! Wij werken namelijk samen met veel marketing experts. Zij gaan voor resultaat, houden zich aan afspraken en leveren kwaliteit. Hier heb jij als geen omkijken naar want Plan tot Planning is de tussenschakel en coördineert de marketing activiteiten.  Uiteraard kan dit als aanvulling gebruikt worden op jullie eigen medewerkers of eigen netwerk. Net wat voor jullie past!

 

Ben jij een marketing expert en wil je je graag aansluiten bij Part of the Plan? Meld je aan en wij nemen contact met je op. 

bottom of page